ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

SAOPŠTENJE POVERENIŠTVA SNS-A ČAJETINA

1 min read

Povereništvo Srpske napredne stranke u Čajetini traži ostavku predsednika opštine Čajetina nakon razotkrivanka brutalne prevare u koju je umešan Milan Stamatović!

Mesecima unazad ovaj lažni domaćin i patriota do zadnjeg ara rasprodate zlatiborske zemlje hvalio se u domaćim medijima navodnim priznanjem koje je dobio od Univerziteta Oksford za njegove zasluge u vođenju opštine na čijem je čelu.

Stamatović je čak putovao u London sa svojom omiljenom saradnicom gde su novcem građana opštine Čajetina plaćali hotelsku sobu iznosom od 800 evra, sve kako bi navodno primili nagradu Oksforda!

Ovu laž definitivno je razotkrio ugledni britanksi dnevni list Tajms koji je razobličio prevarantsku organizaciju od koje je Stamatović kupio priznanje za čak 3000 funti!

Zahtevamo od državnih organa da hitno reaguju i sankcionišu nesavesne čelnike opštine Čajetina koji su debelo zavukli ruke u džepove svojih građana i to kako bi te iste građane brutalno obmanuli!

Ovo je samo jedna u nizu afera Milana Stamatovića koja na najbolji način pokazuje čime se i kakvim nepočinstvima služi ovaj lažni domaćin i lažni patriota sa lažnim priznanjem!

Povereništvo Srpske napredne stranke Čajetina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.