PEČENJARA ŠAJKAČA MM

jun 3, 2023

ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA SNS-A UŽICE

1 min read

LAŽNI CAR MILAN MALI

Ovih dana su građani mogli pročitati u srpskim medijima vest kako je jedna srpska politička kreatura, posprdno nazvana Blamatović, osvojio priznanje lažne institucije koje ukrajinski prevaranti prodaju za 3 do 10 hiljada funti. Na sramotu svih nas Zlatiboraca i Užičana radi se o Milanu Stamatoviću predsedniku opštine Čajetina.

Naći se na stranicama uglednog engleskog dnevnika ”Tajms” je privilegija malog broja ljudi sa ovih prostora. To je na indirektan način uspelo Milanu Stamatoviću. Lažna unija ”Oksford” je lažnom caru dodelila priznanje da je primer dobre prakse u lokalnim samoupravama kako on to reče u julu mesecu ove godine.

Domaćin Milan Stamatović je parama građana Čajetine sa svojom omiljenom saradnicom išao u London da kupi nagradu. Svaku noć provedenu u luksuznom hotelu sa bazenom u Engleskoj plaćali su građani Čajetine iz budžeta opštine sa osam stotina evra da bi ovaj lažni car i lažni domaćin mogao da ostvari ono što nije mogao u redovnom školovanju.

Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju. Кako se ova laž i prevara Milana Stamatovića otkrila tako će se kad tad redom otkrivati i sve kriminalne radnje ovog lažnog domaćina.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.