ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

ЧАЈЕТИНА: ЗДРАВА СРБИЈА ПРЕДАЛА ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Изборна листа Здрава Србија – Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије, Солидарност и правда је прва коју је нека странка или коалиција предала Општинској изборној комисији општине Чајетина за избор одборника у локалној самоуправи на предстојећим изборима који ће се 2. јуна одржати и у овој општини Златиборског округа. То је наставак партнерске сарадње коју су ЗС и ПУПС већ имали у неколико претходних мандата локалне власти у Чајетини.

„Надамо се добром резултату, у духу домаћинског односа према својим бирачима, према својој држави. У протеклом периоду смо се трудили да урадимо све оно што је важно за грађане општине Чајетина и надам се да ће нам због тога они и овог пута поклонити поверење. Екипи која зна да ради, која изводи конкретне радове и инвестиције и која на сопственом примеру показује како би локална власт требало да се односи према својим грађанима и према својим бирачима“ изјавио је председник Здраве Србије Милан Стаматовић.

Потребан број од 200 потписа је прикупљен за непуних сат времена, додао је Стаматовић, јер то радимо устаљеном праксом и грађани су препознали шта је наш тим урадио у претходном периоду. Надам се да ће нам грађани поклонити поверење и за наредне четири године.

У кампањи ћемо радити онако како треба, како мислимо да је најбоље за наше грађане, на начин да будемо од користи својој општини и својој држави, рекао је на крају председник странке Здрава Србија, чије је седиште управо у Чајетини.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.