ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

УЖИЦЕ: МОСИ ОД 10. ДО 14. ЈУЛА

1 min read
Čitaj mi

У петак 01. децембра. 2023 године у Ужицу су одржане седнице Сталног комитета и Скупштине МОСИ “Ужице 2024” . Седницама је присуствовало више од 30 делегата из градова и општина учесника Моси.Том приликом заменик председника Општине Колашин Миодраг Булатовић, испред претходих организатора Моси “Колашин 2023” поднео је извештај о реализованим играма, а након тога извршена је примопредаја руковођења Скупштином и Сталним комитетом. За председника Скупштине Моси изабран је Недељко Милосављевић, док ће Данијел Вукајловић вршити функцију председника Сталног комитета, за секретара оба тела изабран је Драгиша Кузмановић.

На самој Скупштини донете су следеће одлуке.  Термин одржавања 59. Моси игара “Ужице 2024” је од 10-14. јула 2024. године. Још три спорта су уврштена у програм игара, а то су :пливање,ватерполо и баскет 3х3. У чланство Моси примљена је и Општина Љубовија.

Представници Спортског савеза Србије, присуствовали су седницама, и постали су чланови-делегати Скупштине и Сталног комитета Моси “Ужице 2024” . Такође обећали су и да ће се укључити у организацију, и наћи начин да помогну.

И пре саме Скупштине, одржано је неколико састанака Организационог одбора Моси “Ужице 2024” , на чијем челу се налази Градоначелница Града Ужица Др. Јелена Раковић Радивојевић. Први задаци су већ успешно обављени и нема сумње да ће предстојеће Моси игре у Ужицу, бити најмасовније и најбоље организоване игре. Испред Града Ужица делегатима Скупштине обратио се Ратко Трмчић – Члан Градског већа задужен за друштвене делатности.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.