ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

УЖИЦЕ: УПИТНИК О ЗАДОВОЉСТВУ КОРИСНИКА КОМУНАЛНИМ УСЛУГАМА

1 min read
Čitaj mi

Са жељом да чују мишљење корисника и унапреде комуникацију између грађана и јавног предзећа, Град Ужице и ЈКП “Биоктош”  спроводе испитивање о задовољству корисника пруженим услугама.

Упитник, се може преузети од 22. маја до 05. јуна 2023.године, на наплатном месту система обједињене наплате (СОН), портирници Градске управе Ужице и просторијама Градске општине Севојно. Такође, упитник се може попунити и електронским путем на званичним интернет страницама Града Ужица, Градске општине СевојноЈКП „Биоктош“ и ЈП „Дубоко“, као и на друштвеним мрежама или директно путем линка.

У плану је и теренско испитивање које ће спровести анкетари ЈКП „Биоктош“, у периоду од 22. маја до 5. јуна 2023. године.

Додатне информације у вези испитивања задовољства корисника комуналних услуга можете добити путем телефона: 031/592421 или мејла: ekologija@uzice.rs.

Испитивање се спроводи у оквиру пројекта “Одрживе и инклузивне услуге на локалном нивоу” који финансира Влада Шведске и реализује Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СКГО) уз стратешку подршку Шведске асоцијације локалних власти и региона (САЛАР).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.