ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

ЗЛАТИБОР: НА КЛИК ДО ВОЖЊЕ ГОНДОЛОМ

Пратећи савремене начине пословања Голд гондола је олакшала куповину садржаја својим путницима. Преко дигиталне платформе Висит Сербиа путници могу купити све врсте карата за вожњу најдужом гондолом на свету, као и резервисати незаборавна искуства – бранч у ваздуху и романтично путовање. Овим ће посетиоци уштедети на времену и на лакши начин организовати свој одмор и боравак на Златибору.

Првих педесет путника који купе онлајн карте за бранч у ваздуху или романтично путовање добијају неколико погодности: попуст до 30 одсто у ВИП Каси за спа и третмане улепшавања, као и 20 одсто попуста у Авантура продавници.

Успешно партнерство са компанијом „Мастерцард“ наставља се и ове године. За све наше путнике обезбеђен је попуст уз Мастерцард картицу са којом се остварује уштеда од 1 200 динара – уз две карте за вожњу најдужом гондолом на свету трећа је гратис. Промоције су доступне корисницима Мастерцард картица било које банке и односе се на карте које се купују суботом на полазној станици Голд Гондоле до краја године.

Након обележних пола милиона путника после две године рада у јануару, посећеност Голд гондоли је наставила да расте. Од 1. до 17. априла продато је више од 6600 карата што је повећање у односу на исти период прошле године када је продато око 4900 карата, а гондолом се возило 30 одсто више путника. Имајући у виду континуирано интересовање и бројне задовољне путнике, сигурно је да гондола већ јури ка милионитом путнику којег очекујемо до краја ове године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.