ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

ЗЛАТИБОР: И ОВЕ ГОДИНЕ МЕЂУНАРОДНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА ДЕЦУ “ЗЛАТИБОР КУП”

1 min read

Златибор ће по други пут бити домаћин међународног фудбалског турнира за децу „Златибор куп“ који ће се одржати од 28. априла до 2. маја 2023. године.

Ово такмичење је међународног карактера и очекује се учешће преко хиљаду деце из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Румуније и Северне Македоније. Моћи ће да учествују деца од 2009. до 2016. годишта.

Поред такмичарског дела на стадиону “Швајцарија”, највећи акценат биће стављен на дружење и упознавање Златибора уз много активности за децу.

Овај спортски спектакл почеће 28. априла када ће свечано отварање бити употпуњено дефилеом младих спортиста и концертом на Краљевом тргу.

Током трајања турнира, учесници ће осим у спорту, моћи да уживају и у бројним другим садржајима, које су организатори припремили за њих. Део изузетно богатог забавно- едукативног садржаја чине вожња најдужом на свету панорамског Голд Гондолом, посета Дино Парку и пројекција филмова у Културном центру на Златибору. Важно је напоменути да су сви ови садржаји потпуно бесплатни за учеснике “Златибор Купа.” Последњи дан турнира је 2. мај када ће се одржати финални сусрети и прогласити победници.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.