ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

ЗЛАТИБОР: ФАРБАЊЕ ЈАЈА СА НЈАМЛАЂИМА НА ГОЛД ГОНДОЛИ

1 min read
Čitaj mi

Малишани из чајетинских вртића су, на међустаници уз помоћ запослених изгондоле, припремили јаја за васкршњу трпезу и тако провели дан садругарима у природи. Јаја су украшена на оригиналан начин што није било тешко захваљујући креативности и спонатности наших најмлађих путника.
Веселе боје, шљокице, дечији смех и забава обележили су Велики четвртак на златиборској гондоли у сурет највећем хришћанском празнику Васкрсу. Иако се већина најмлађих становника Општине Чајетина већ возила гондолом узбуђење није изостало ни овог пута.

„Ми се трудимо да кроз активности на гондоли обухватимо све категорије путника и зато је наш мото „Гондола за све“. Циљ нам је да наше предшколце укључимо у овај пројекат јер као што пише на камену темељцу „Будућим поколењима на дар“ ово ће сутра бити ослонац за неке њихове нове пројкете и инвестиције. Идеја нам је да буду наши гости и уживају у прелепом дану, као и да обележимо Васкрс на гондоли. Поред обележавања празника у нашој понуди су тјубинг за најмлађе и гондола бар на међустаници, као и наш популарни бранч у ваздуху – јестиви сувенир на гондоли и романтично путовање које заинтересовани могу резервисати онлајн или на нашем продајном месту. Очекујем много гостију који су већ почели да стижу“, рекла је директорка ЈП „Голд гондола Златибор“ Бојана Божанић и честитала Васкрс верницима који славе по јулијанском календару.

Поред фарбања јаја малишани су се забавили у активностима на отвореном. Стреличарство је привукло највише њиховог интересовања и било је права прилика да испробају своје вештине. У духу традиције и обичаја куцања јајима, посетиоцима ће током васкршњих празника бити подељена јаја која су украсили предшколци.
гондола.рс

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.