ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

САСТАВИ ТИКЕТ ПО СВОЈОЈ МЕРИ У СУПЕРБЕТУ! КОМБИНАЦИЈА РАЗЛИЧИТИХ КВОТА У ОКВИРУ ЈЕДНОГ МЕЧА

1 min read
Čitaj mi

Многобројне понуде разних спортских такмичења у току једног дана знају да понекада збуне и искусне кладионичаре. Нарочито ако је распоред утакмица згуснут, а времена мало. Свако би да одигра оно што мисли да најбоље зна, али и да направи неку своју луду комбинацију која ће му донети и новац, али и славу јер је успео у нечему што други нису.

Но, понекада је помоћ и више него добродошла јер може указати на нешто што ни онај који се годинама клади није успео да види. Због тога људи и бирају места за клађење која ће им нудити што више могућности и прилика за игру, али која ће им у тој игри и помоћи, и направити је још забавнијом, а по могућству и исплативијом. Још када те онлине кладионице имају модерно уређен сајт који се одликује прегледношћу и једноставном навигацијом као што је то случај са Супербетом, онда уплата постаје стварно лак задатак.

Као што сви већ добро знате, у фудбалу од пре коју годину постоје екстра измене. Оне су уведене као помоћ тренерима који од тада имају више опција за комбиновање. Тако смо и ми у Супербету одлучили да помогнемо нашим верним играчима, и увели једну Екстра опкладу! Одлучили смо да изађемо у сусрет свима вама који у одређеном моменту нисте сигурни за коју опцију да се одлучите тако што смо вам понудили неколико Екстра опклада за клађење, а на вама остаје да изаберете ону која вам се у том тренутку највише свиђа, и за коју мислите да ће се најреалније и остварити.

Једноставно речено – ми комбинујемо, ви играте! Ову Екстра опкладу смо понудили за утакмице најјачих европских фудбалских лига, а она функционише врло лако. Неколико типова једног догађаја смо искомбиновали, и ставили смо јединствену квоту на то, а оно што је потребно знати је да смо се увек трудили да то буду и више него интересантне комбинације. Оно што је у оптицају за комбиновање у оквиру једног спортског догађаја, и што се претвара у једно квоту је коначан исход утакмице, разне дупле шансе, укупан број голова, жути и црвени картони, као и корнери на тој утакмици. Комбинација су разне, а до њих ћеш доћи тако што ћеш ући у жељени меч, и под ставком Екстра опкладе видети шта смо све припремили за тебе.

Нека неодлучност буде твоја предност! Зато смо ми ту да је претваримо у добитак, а на теби је само да изабереш предефинисане типове које смо ти понудили. Рецимо, долази утакмица између Барселоне и Реала, и теби баш нешто не иде да изабереш праве комбинације за добитан исход. Али, то није разлог за нервозу јер ћеш као Екстра опкладу пронаћи нашу понуду за овај спортски меч. Ту можеш видети да нудимо јединствену квоту за ситуацију да Барселона постигне мање од 2.5 гола, и да изведе мање од 7.5 корнера. Ниси сигуран ни у ову комбинацију? Нема проблема, има их још доста! На пример, имамо јединствену квоту за ситуацију да на целој утакмици буде више од 1.5 голова, и да укупно буде више од 7.5 шутева на оба гола. А ако више волиш појединачне играче, и за то имамо спремну добру понуду: на пример, да ће Карим Бензема имати више од 0.5 шутева у оквир гола, а да ће истовремено и Роберт Левандовски, конкурент из Барселоне исто тако имати више 0.5 шутева у оквир гола противника.

И, као што видиш, нема Екстра опкладе за коју се не можеш определити – ту је заиста понека за свакога!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.