ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

IZBORI 2022: VUČIĆ NA PREDIZBORNOM SKUPU U UŽICU

2 min read

Ovde smo krenulu radove oko običaznice, završićemo do 2024. godine. Vžna je ne samo zbog povezivanja Užica sa drugim delovima zemlje, već i zbog čistog vazduha i zbog bezbednosti dece, da možemo dalje da razvijamo putnu mrežu u zlatiborskom okrugu”, rekao je Vučić.

“Dobili smo ponudu za tunel ispod Kadinjače, cena je ogromna, ali ćemo to morati da uradimo, jer ćemo tako i Tara i cela Bajina Bašta biti privlčanija za ljude. Taj ugovor će biti uskoro potpisan. To je ogroman novac, ali ovog projekta se nećmo odreći”, poručio je Vučić.

Ono što je važno za samo Užice, vrtić će početi da se gradi, rekao je predsednik SNS.

“Važno je da ćemo naredne četiri godine da radimo na modernizaciji pruga i kupovaćemo brze vozove kako bi brzo došli od Požege do Beograda što pre. Obezbedili smo novac za gasovod kako bi nam investitori dalje dolazili. Dolazio je kod mene nekoliko puta legendarni Raša Radovanović kako bi se borio za ovu halu u kojoj se nalazimo i ja sam mislio da je u boljem stanju. I želim da vam kažem da ćete imati najlepšu halu, izvršićemo rekonstrukciju a vi onda napravite dobar tim”, rekao je.

Napomenuo je da neće da govori o obnovljenim školama ističući da ljudi obično kad je nešto urađeno na to gledaju kao da je to oduvek postajalo.

“Nastavićemo da gradimo auto-put, brzu saobraćajnicu, a ono što je važno jeste da nikad nije ovoliko ulagano od 1945. godine na ovamo. Verujem da ćemo uz vašu pomoć moći da sačuvamo mir i stabilnost. Zato je nekad važno da prećutimo. Nećemo lance i katance, hoćemo da radimo i da možemo da budemo neko ko ima najbrži rast”, rekao je Vučić.

“Nečega ćemo morati da se odreknemo zbog ove krize, ali ovog projekta se nećemo odreći”, osvrnuo se na aktuelnu situaciju u svetu.

“Krenućemo da gradimo vrtić, gotova je projektna dokumentacija, mi ćemo to da platimo”, dodao je Vučić.

“Naša ekonomija će da raste brže nego svi drugi, odgovorićemo i Kurtiju”, poručio je Vučić

“Mnogi bi da u regionu da vrate našu zemlju u prošlost. Nećemo u otimačinu, pljački svega što je ovaj narod izgradio. Ne moramo da bude samo prvi u Evrupu u košarci, tenisu, a sad i u fudbalu. Sad možemo da budemo i prvi po rastućoj ekonomiji”, dodao je on i pitao kada se to desilo poslednji put u Srbiji.

 

 

IZVOR: B92.net

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.