ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

GRADSKO VEĆE UTVRDILO PREDLOG DRUGOG REBALANSA BUDŽETA

1 min read

Užice, 21. novembar: Gradsko veće utvrdilo je predlog drugog ovogodišnjeg rebalansa budžeta. Zajedno sa rebalansom utvrđene su i izmene finansijskog plana javnog preduzeća “Direkcija za izgradnju”. Drugim rebalansom predviđeno je povećanje na prihodovnoj strani za 3,81 milion, tako da će užički budžet u 2016. godini imati prihode od 2,57 milijardi dinara.

Na ovoj, 15. sednici Gradskog veća, utvrđeni su predlozi rešenja o davanju saglasnosti na odluke nadzornih odbora “Bioktoša” i “Užice razvoja” koje se odnose na usvajanje statuta ovih preduzeća.

Članovi Veća doneli su odluku da se građanima, koji su zbog učestalih kvarova na vodovodnoj mreži ostajali bez vode, umanji novembarski račun za vodu u iznosu od 40%.

Prihvaćeni su i pravilnici o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji u javnom preduzeću “Užice razvoj” i u gradskim upravama za infrastrukturu i razvoj, za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti, za poslove finansija i za urbanizam, izgradnju i imovinsko-pravne poslove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.