ТВ 5 Ужице

Прва ужичка телевизија од 1994. године

GRADSKO VEĆE USVOJILO ZAVRŠNI RAČUN BUDŽETA GRADA UŽICA ZA 2015. GODINU

1 min read

Članovi Gradskog veća usvojili su završni račun budžeta grada Užica za prošlu godinu gde stoji da su ukupni prihodi, primanja i preneta neutrošena sredstva budžeta 2.549.808 dinara. Istovremeno, ukupni rashodi i izdaci iznosili su 2.428.392 dinara. Na ovoj sednici usvojena je i informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih tromesečnih izveštaja o realizaciji godišnjih programa poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač grad Užice za prva tri meseca ove godine. Prema podacima iz informacije, poslovanje preduzeća je bilo u skladu sa usvojenim godišnjim programima, a pojedina odstupanja uskladiće se u narednom kvartalu.

U normativnom delu usvojene su izmene i dopune odluke kojom se određuju ovlašćena i osposobljena pravna lica za zaštitu i spasavanje, a kojima je JP “Aerodrom Ponikve” uvršten u ove subjekte i odluka o privremenom preuzimanju vodovoda “Ponikve” na aerodromu Ponikve od strane javno komunalnog preduzeća “Vodovod”.

Prihvaćeni su predlog dodele jednokratne novčane pomoći za ublažavanje posledica šteta nastalih usled elemntarnih nepogoda i drugih nesreća, kao i izveštaj o troškovima radova na odbrani od poplava, otklanjanju neposredne opasnosti od ugrožavanja ljudi i imovine i obezbeđivanja neophodnog nivoa funkcionisanja života na ugroženoj teritoriji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Copyright TV5 Užice© 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.